obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Problemen met digitale televisie van Freedom. Problemen met digitale ontvangers; Motorola Vip 1853. Problemen met opnemen bewaren van, herhaalde opnames, series.
 Onderwerp afdrukken
Televisie van Canal Digitaal
fmrama
Televisie van CD is m.i. niet echt je van het. Ik zit nog bij caiway. Zelden storing, En een programma aanbod wat bij mij past. Opnemen op een humax 5200. En terugkijken op een moment dat ik het wil en doorspoelen wat ik niet wil zien. Zelfs opnamen van jaren terug. Dat is vrijheid. Dus voorlopig alleen email en domein bij freedom. Smile
 
wil
Blijft een drama bij CD. Vanmorgen en uizending via uitzending gemist terugkijken omdat het niet was opgenomen. Terwijl het is ingesteld als hele serie opnemen. Halverwege stopt het ineens. Pas na herstarten van de amino konden wij verder kijken.
 
sciurius

jemmie schreef:

Dus jij verwacht dat je voor een paar tientjes per maand alle zenders kan bekijken zonder dat de zenders enige andere vorm van inkomen genereren?


Om te beginnen kijken we maar naar 8 zenders, de rest van het pakket is (onze mening) bagger. Maar we moeten desondanks wél betalen voor al die bagger want een eigen, individueel zenderpakket (technisch eenvoudig!) ho maar.

Verder laten de commerciële zenders hiermee duidelijk zien wat hun ware aard is. Jaren geleden was al een cabaretier die zei dat televiesieprogramma's enkel bedoeld zijn om de ruimte tussen de reklameblokken op te vullen.

Het wordt tijd voor een reklamevrije publieke omroep. En daar wil ik best voor betalen.

En wat de providers betreft: Deze denken wat betreft tv in feite nog steeds in termen van dertig jaar geleden. De mogelijkheden die de diverse televisieproviders bieden zijn abominabel knullig.
 
Dutch Viking
We zitten nu een maand bij Freedom / Canal Digitaal. In eerste instantie leek het best goed. Prima beeld en geluid, geen haperingen.
We vonden de EPG erg druk en wat omslachtig in gebruik, maar de Aria7 is vlot genoeg en schakelt vlot over.
De laatste week ervaren we steeds meer de negatieve kant van CD. Begin gemist? Werkt vaak niet (foutmelding). Tijdens een uitzending even pauzeren om daarna verder te kijken? uh-uh - nee, dus.
Dit moet niet te lang duren, dan gaat er toch een wat geirriteerde brief naar Freedom. Want Freedom is imho wel verantwoordelijk voor wat CD levert, het is immers een 'package deal'.
Freedom per 1-12-2020
 
wil
Nu al paar maanden de TV van Freedom (via Canal Digitaal). Conclusie dat het een drama is. Freedom communiceert niet of er verbeteringen aan gaan komen. Consumentenbond heeft Freedom nu ook niet positief getest, met de kwaliteit TV als oorzaak van de negatieve test. Gisteren weer een opgenomen programma waar het beeld steeds paar seconden stil blijft staan. Wij zijn nu aan het overwegen om Freedom te gaan verlaten. Juli loopt jaarcontract af.
 
meppele

wil schreef:

Wij zijn nu aan het overwegen om Freedom te gaan verlaten. Juli loopt jaarcontract af.

Dit is nu precies de redenen dat wij bij XS4ALL zijn gebleven. Heb sinds kort de Arris 5202 ontvanger van XS met onovertroffen resultaat. Voor ons (voorlopig) geen CD.
 
Dutch Viking
Deze week heb ik een stevige mail naar de klantenservice van Freedom doen uitgaan. Enerzijds met complimenten voor internet en bellen, maar vooral met kritiek t.a.v. Canal Digitaal. De pijnpunten zijn eenieder hier wel bekend, daar ga ik niet verder over uitweiden.
Ik vind het best als men nu in onderhandeling is met CD, dan wel een verbetertraject is ingegaan - maar ik wil wel waar voor mijn geld.
Freedom, doe wat aan de kwaliteit van de TV!
Freedom per 1-12-2020
 
Dutch Viking
Keurig antwoord teruggekregen van de klantenservice, nu hopen dat er wat gaat veranderen.
Overigens, we hebben wel een 'guide' knop op de afstandsbediening(en), maar die werkt tot nu toe niet....

Bedankt voor jullie mail.
Ik begrijp jullie klachten over televisie volledig en jullie zien hierin niet alleen.

Voordat ik inhoudelijk in ga op de puntjes, die iets helpen wil ik graag het volgende mededelen:
Het verbeteren van televisie via Freedom is echt 1 van onze hoogste prioriteiten en werken hard om dit linksom, dan wel rechtsom voor onze Freedom klanten op te lossen. We zijn er erg hard mee bezig.

1/ Als het goed is, is er een EPG knop op de afstandbediening. Via de App zou er een knop tv gids moeten zijn.

2/ Dat klopt, wat zou kunnen helpen is om een eigen favoriete lijst te maken met de kanalen die je hebt.

3/ Ja, de problemen met 'niet live' tv zijn erg aanwezig. We hebben hiervoor een aparte storing aangemaakt voor extra urgentie. Canal Digitaal is hiermee bezig

4/ Klopt, het maximaal aantal zonder de tv-ontvangers is 5. Ik tel er zo 6 bij jullie. Ik zal Canal Digitaal eens vragen of dit niet wat ruimer kan.

En ja, de problemen zijn zeker onderwerp van gesprek met Canal Digitaal.

Met vriendelijke groet,

Freedom per 1-12-2020
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Televisie van Canal Digitaal', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
zenderwijzigingen Televisie van XS4ALL per 15 januari 2012 Pluspakket : 2 07 feb 2019
Televisie over router werkt niet Fritzbox : 6 24 sep 2013
geen wifi contact fritzbox en televisie WiFi : 2 03 aug 2013
Televisie XS4ALL op iMac 27"? Freedom Glasvezel diensten : 1 31 dec 2011
Televisie en iMac 27" Basispakket : 4 07 aug 2011
Advertentie