obey-robots.txt
Welkom op Freedom Gebruikers Groep

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de Freedom Gebruikers Groep helpen u graag.Freedom gaat in maart 2020 de eerste abonnees van internet voorzien. U kunt nu al hier terecht met vragen over Freedom. Had u een account op de XS4ALL gebruikers groep voor 31 december 2019, dan kunt u met dezelfde gegevens hier inloggen op de Freedom gebruikers groep. Probeer eventueel de wachtwoord vergeten optie via het inlogscherm, maar een nieuw account aanmaken mag natuurlijk ook.

Omdat Freedom met Fritzbox modems van AVM gaat werken heb ik veel informatie van het andere forum bewaard. Treft u iets aan dat niet meer klopt, geef me dat dan door. Dan haal ik het weg. Zo maken we samen een nieuwe kennis en hulp forum aan over Freedom Internet.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Nog even geen telefonie bij Freedom

« Ga naar bericht

Hier ook sinds gisteren telefonie en inderdaad met standaard voicemail. Even contact gezocht met de helpdesk met het verzoek of het uitgeschakeld kon worden. Geen enkel probleem. Je kunt zelfs aang...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 1149
: 59
Jan Doedel
13 aug 2020, 15:01

Televisie van Canal Digitaal

« Ga naar bericht

Ik heb bericht van de helpdesk freedom dat alle opnames van de typist bij mijn opnames staan. Dat ik dus misschien niet goed gekeken heb. En inderdaad nu staan ze er allemaal op. Maar ik was er e...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 2095
: 71
wil
13 aug 2020, 12:16

Het begin van Freedom

« Ga naar bericht

Misschien toch wel iets om aan Freedom te melden. Zonder dit soort berichten kunnen ze nooit ingrijpen om de dienstverlening, ook door ingehuurde monteurs, hoog te houden.

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 4869
: 189
jemmie
13 aug 2020, 11:33

Sinds overstap op Freedom: recaptschas op bol.com

« Ga naar bericht

Klopt, jouw IP is verdacht omdat het recentelijk van eigenaar veranderd is.

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 73
: 3
Gieter
02 aug 2020, 17:26

Fritz telefoon codes

« Ga naar bericht

Ik heb wat speciale codes die handig kunnen zijn samengevat. Sommige zijn bekend en andere wat minder. Er is een veel langere lijst, maar daar wil ik niet iedereen mee vermoeien. Weet je een han...

  Fritzbox « Meer onderwerpen
: 48
: 1
Gieter
26 jul 2020, 18:02

Fritzbox 7583

« Ga naar bericht

Na een update moet je soms ook je cache leeg gooien. Omdat de schermen niet juist zijn. Dat zijn soms van die Fritz dingetjes.

  Fritzbox « Meer onderwerpen
: 28308
: 273
Gieter
22 jul 2020, 14:43

FRITZ!WLAN 3000 WiFi repeater

« Ga naar bericht

Na een paar dagen werkt de 3000 bij mij nog steeds perfect. Combinatie FB 7583 met firmware 7.15 en de 3000 met beta 7.19. De 3000 werkt zowel met de 2.4 als de 5 Ghz probleemloos.

  WiFi « Meer onderwerpen
: 1861
: 20
wil
21 jul 2020, 08:36

Routed subnet als aanvullende internet dienst

« Ga naar bericht

Een IPv4 subnet is voor zakelijk gebruik voor de diverse diensten die ik daar op kan/moet beheren tezamen met wat R&D werkzaamheden. IPv6 is leuk (en noodzakelijk) maar dekt de lading aangaande...

  Freedom Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
: 54
: 3
JvanStijn
13 jul 2020, 19:54

Soverin verstuurt mail niet

« Ga naar bericht

Ik meen te zien dat forums.debian.net de TLS ook uit heeft. Dus er zal wel meer mail niet aankomen.

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 128
: 10
Gieter
03 jul 2020, 20:53

Fritz!OS 7

« Ga naar bericht

Interessant. Bij 7.0x en 7.1x vond AVM het niet nodig om eerst een bèta uit te brengen (de eerste versie voor de 5490 was meteen een release image). Edit: Maar gezien het sterk toegenomen marktaan...

  Fritzbox « Meer onderwerpen
: 88163
: 454
Roger
30 jun 2020, 19:10
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
Freedom Gebruikers Groep
BBcode: 
Freedom Gebruikers Groep
HTML: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Cebit 2018
Voor de liefhebbers, hier een video van de Cebit 2018

https://news.avm.de/go/15786163-2550212-94798807
Nieuws van Freedom.nl

Nieuwsbrief 13

« Zie bron
Aug 14 2020

  1. Kom met ons in actie tegen Real Time Bidding
  2. Freedom scoort Triple Perfect bij internet.nl

1. Kom met ons in actie tegen Real Time Bidding

Ben je het ook zo zat dat je online zoekgeschiedenis wordt bijgehouden waardoor je telkens dezelfde advertenties ziet? Je online gedrag wordt gevolgd; dat is niet correct en niet altijd volgens de wet. The Privacy Collective dagvaardt twee bedrijven die persoonsgegevens verzamelen uit ons surfgedrag en deze met veel winst verkopen. Dit is in strijd met het fundamentele recht op privacy, daar moeten we tegen in actie komen. Lees hier hoe dit systeem werkt en hoe je deze actie kunt steunen.

2. Freedom scoort Triple Perfect op internet.nl

Freedom heeft de maximale score op de verbindingstest van het Platform Internetstandaarden behaald.  Daardoor is Freedom nu de eerste Internet accessprovider voor consumenten en kleine ondernemers in Nederland met de Triple Perfect Score; de volle 100% score in de website test, de mail test én in de verbindingstest.

De testtool Internet.nl is een initiatief van het Platform Internetstandaarden, een samenwerkingsverband van partijen uit de Internetgemeenschap en de Nederlandse overheid. Het doel van het platform is om gezamenlijk het gebruik van moderne internetstandaarden verder te vergroten om daarmee het internet voor iedereen toegankelijker, veiliger en betrouwbaarder te maken. ECP biedt de administratieve basis voor het platform. De technische realisatie van Internet.nl is in handen van Open Netlabs / NLnet Labs.Kom met ons in actie tegen real time bidding!

« Zie bron
Aug 14 2020

Ben je het ook zo zat dat je online zoekgeschiedenis wordt bijgehouden waardoor je telkens dezelfde advertenties ziet? Je online gedrag wordt gevolgd; dat is niet correct en niet volgens de wet. Steun daarom deze actie van The Privacy Collective: zij dagvaarden twee bedrijven die persoonsgegevens verzamelen uit ons surfgedrag en deze met veel winst verkopen. Dit is in strijd met het fundamentele recht op privacy en daar moeten we tegen in actie komen!

Samen staan we sterk. Volgens de wet kunnen we gezamenlijk schadevergoeding eisen en zo een eind maken aan deze handel in persoonsgegevens. Freedom Internet steunt deze juridische stappen van The Privacy Collective voor 100%. Jij toch ook?

Meedoen is makkelijk:
Ga naar https://theprivacycollective.eu/nl/  en met één simpele klik op de button 'Laat uw steun zien' steun je de dagvaarding van The Privacy Collective!

Het enige persoonlijke gegeven dat van je wordt opgeslagen is je IP-adres. Het IP-adres is het enige gegeven dat er toe doet en dat we nodig hebben voor deze actie. We zijn transparant over welke gegevens we opslaan en voor welk doel we deze gegevens gebruiken. 

Deze collectieve actie zal veel voeten in de aarde hebben: hou daarom deze pagina in de gaten met het laatste nieuws. 12 augustus 2020: postcode check

« Zie bron
Aug 12 2020

Onze postcode check heeft het tijdelijk begeven. Team Freedom zoekt het uit en zorgt dat je zo snel mogelijk weer kan checken welke verbinding voor jou beschikbaar is. Even geduld alstublieft.Postcodecheck voor adressen waar glasvezel beschikbaar is geeft "niet beschikbaar" of een foutmelding.

« Zie bron
Aug 11 2020

Onze postcode check heeft het tijdelijk begeven voor adressen waar glasvezel beschikbaar is. Team Freedom zoekt het uit en zorgt dat je zo snel mogelijk weer kan checken welke verbinding voor jou beschikbaar is. Even geduld alstublieft.


10 augustus: Webmail problemen

« Zie bron
Aug 10 2020

De webmail van Freedom op https://webmail.freedom.nl geeft op dit moment soms problemen.

We zijn er mee bezig om hem weer stabiel te krijgen!

Update: Opgelost.